View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 18, 2017 9:57 am



Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
lsu 4.9 sensor dead in a week need to figure out why 
Author Message
QFP80 - Contributor

Joined: Thu Mar 03, 2016 3:06 am
Posts: 31
Its not an issue its an algorithm that vonverts 5 volt to 3.67 volt for stock program for whatever reason

Crome only accepts one input as o2 sensor input

If you re using ostrich.hulog combo theres no other inputs available.
I got the thing calibrated but its much easier to use serial output when im using neptune.
Less issues more accurate readings


Fri Apr 01, 2016 12:13 am
Profile
LQFP144 - On Top Of The Game
User avatar

Joined: Sun Jul 18, 2010 2:35 pm
Posts: 299
oh goodness, chrome, I have used that horrid of a program before.

well if you do have a working analog input to use my recommendation goes to the AFR500v2 unit.


Wed Apr 06, 2016 1:29 pm
Profile
QFP80 - Contributor

Joined: Thu Mar 03, 2016 3:06 am
Posts: 31
Crome is cheap.
When you got 4 hondas with stock ish motors its best thing


Wed Apr 06, 2016 9:50 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF. ColorizeIt.