View unanswered posts | View active topics It is currently Fri May 26, 2017 3:51 pm



Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Innovate LC-1 problem 
Author Message
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 15, 2008 2:31 pm
Posts: 14599
Location: Home sweet home!
OK! If that's true, then I concur with your advice! :-)

_________________
DIYEFI.org - where Open Source means Open Source, and Free means Freedom
FreeEMS.org - the open source engine management system
FreeEMS dev diary and its comments thread and my turbo truck!
n00bs, do NOT PM or email tech questions! Use the forum!
The ever growing list of FreeEMS success stories!


Wed Oct 03, 2012 1:07 pm
Profile WWW
TO220 - Visibile

Joined: Mon Nov 08, 2010 9:13 am
Posts: 10
ugh, ffs fred, yes OUTPUT TO ECU, thought that was pretty clear... go get a job and stop being so anal :-P cheers dan, yeah i need to go hook it up to the lappy (sorry fred, laptop) and have a look whats going on on that side of things.


Thu Oct 04, 2012 1:26 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 15, 2008 2:31 pm
Posts: 14599
Location: Home sweet home!
It's not clear unless it's clear. Would you rather someone less anal had built that box for you? :-p And refer to my first post, in which I told you to hook up the software to it and check everything ;-)

_________________
DIYEFI.org - where Open Source means Open Source, and Free means Freedom
FreeEMS.org - the open source engine management system
FreeEMS dev diary and its comments thread and my turbo truck!
n00bs, do NOT PM or email tech questions! Use the forum!
The ever growing list of FreeEMS success stories!


Thu Oct 04, 2012 2:40 pm
Profile WWW
TO220 - Visibile

Joined: Mon Nov 08, 2010 9:13 am
Posts: 10
lol that was the plan but im only home on the weekends so shall do that tomorrow and have a look. possible the sensor needs recalibrating for some reason or other, soon find out


Fri Oct 05, 2012 5:42 am
Profile
LQFP112 - Up with the play
User avatar

Joined: Thu Feb 07, 2008 9:04 pm
Posts: 121
Was this resolved? Have the same problem with an Innovate SCG-1 controller and LSU 4.9 sensor.

_________________
90 Miata | 302rwhp @ 6450rpm | 281rwftlbs @ 4800rpm | FE-dohc 2.0L turbo


Mon Feb 15, 2016 7:03 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 15, 2008 2:31 pm
Posts: 14599
Location: Home sweet home!
Dan is far away on a boat, and other Dan doesn't visit the forum anymore, so I doubt you will get a response. Just FYI.

_________________
DIYEFI.org - where Open Source means Open Source, and Free means Freedom
FreeEMS.org - the open source engine management system
FreeEMS dev diary and its comments thread and my turbo truck!
n00bs, do NOT PM or email tech questions! Use the forum!
The ever growing list of FreeEMS success stories!


Tue Feb 16, 2016 9:09 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF. ColorizeIt.