View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jun 27, 2017 6:16 am



Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Debian on the EEE 1000 
Author Message
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 15, 2008 2:31 pm
Posts: 14623
Location: Home sweet home!
I updated most of my core software recently and now absolutely everything works perfectly cept for lxde temp display, which i can live without.

HOWEVER, it started automounting drives, which I HATE!!!

Fix here:

Code:
fred@roadeee [04:13:23]:fredatrhe$ vi /home/fred/.config/pcmanfm/LXDE/pcmanfm.conf

[volume]
mount_on_startup=0
mount_removable=0
autorun=0


They were all ones!!! :-p Whose idea that is, I'll never know.

Fred.

_________________
DIYEFI.org - where Open Source means Open Source, and Free means Freedom
FreeEMS.org - the open source engine management system
FreeEMS dev diary and its comments thread and my turbo truck!
n00bs, do NOT PM or email tech questions! Use the forum!
The ever growing list of FreeEMS success stories!


Fri Aug 19, 2011 5:17 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 11 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF. ColorizeIt.