View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 23, 2017 1:13 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
WARNING Issue with latest EMStudio builds DO NOT UPGRADE 
Author Message
LQFP112 - Up with the play

Joined: Tue May 01, 2012 4:17 pm
Posts: 211
Location: Shrewsbury PA
So after some latest changes, things seem to have broken, and I am unable to currently get them fixed.

If you run emstudio and you get a command window popping up and then dissapearing quickly, it likely says "Unable to load plugin. error: "The shared library was not found.".
A work-around is to go into the install folder from the command line, and run:

Code:
C:\Program Files (x86)\EMStudio> emstudio.exe -p plugins\libfreeemsplugin.a


This will allow EMStudio to load.

If yours loads fine, DO NOT UPGRADE FROM THE BUILD SERVER until I post that it is ok to do so. I am working on the issue, and will notify when it is fixed.

If this does not work, you still get the error, install this one: http://platypus.7g.fi/EMStudio/EMStudio ... -52-16.exe and try again.

_________________
EMStudio
Interesting Stuff
My Car


Thu Sep 12, 2013 2:35 pm
Profile WWW
LQFP112 - Up with the play

Joined: Tue May 01, 2012 4:17 pm
Posts: 211
Location: Shrewsbury PA
This is fixed, all builds on the server are good to go now!

_________________
EMStudio
Interesting Stuff
My Car


Thu Sep 26, 2013 2:02 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF. ColorizeIt.